Skip to main content

Zumba / Danceworkout

Zumba

De danssensatie van de afgelopen tijd!! Lekker bewegen op opzwepende muziek. De nadruk ligt niet op het instuderen van een choreografie maar op bewegen, zweten en calorieën verbranden. Zumba is voor iedereen want je bepaald zelf de intensiteit van de workout.
De dansen die bij Zumba worden gedaan zijn; Salsa, Merengue, Bachata, Cumbia, latin pop, bellydance, Reggaeton, African beats, Soca, Calypso en Quebradita. De lessen worden gegeven door een erkende Zumba instructrice. Instromen is iedere week mogelijk. Een proefles kost € 5,--

Zumba en/of danceworkout kost € 30,-- per maand en daarvoor kun je op dinsdag, donderdag en zaterdag de zumba en/of de dance workout volgen.

Kom je slechts 1 keer per week dan is de prijs € 27,50 per maand.

Danceworkout

Een variant op de Zumba. De Danceworkout is de perfecte manier om in vorm te komen en helemaal uit je dak te gaan. Er wordt gedanst op populaire liedjes die hoog in de hitlijsten staan, maar ook dance classics mogen niet ontbreken. De dansbewegingen zijn eenvoudig, dus het maakt niet uit of je veel danservaring hebt of niet. Zelf kun je natuurlijk je eigen stijl aan de moves toevoegen om deze nog leuker te maken. Omdat de dansjes gedurende een aantal weken herhaald worden, zul je elke week de pasjes beter onder de knie krijgen. Ook hier is wekelijks instromen mogelijk. Een proefles kost € 5,--.

Lesrooster

Zumba

  • Dinsdag 20.15 uur
  • Donderdag 19.00 uur
  • Zaterdag 10.30 uur combinatieles zumba/danceworkout

per maand € 30,-- onbeperkt

proefles € 5,--

Danceworkout

  • Dinsdag 19.15 uur
  • Donderdag 20.00 uur

per maand € 30,-- onbeperkt

proefles € 5,--

B.B

Zaterdag 11.30 uur

Kom jij ook dansen?